En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidiş kişi kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

İzinsiz resim, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde yasal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek rahatsızlık ve güvensiz olacağı Yangın Çıkış Kapısı muhtevain yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kızılınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çalışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla aksiyon etmesi ve lazım çaldatmaışmaların da buna bakılırsa bünyelması gerekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page